Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Bestil i dag, så sender vi næste dag hverdag !

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering

Kurv 0

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering.
Der kan ikke købes flere produkter

Varer

Køb ét par tights og få en stævneskjorte med til KUN 200,-

Rabatkoder indtastes ved betaling. Tilføj ordrebemærkninger her.
Total Beløb Gratis

Se Kurv
Levering, moms og rabatkoder beregnes ved kassen

5 År med Udstillinger: En Fortælling om GMS's Rejse mod Perfektion

Kære GMS-familie,

Lad mig tage jer med på en rejse gennem vores fortid, en rejse fyldt med eventyr, læring og uendelig passion for ridning. Det har været fem år med udstillinger, hvor vi har krydset Europa for at dele vores lidenskab og produkter med jer, vores kære kunder.

Vores rejse startede ikke som en velkendt saga, men mere som en fortælling om mod, dedikation og viljen til at skabe noget specielt. Vi deltog i over 50 messer i løbet af disse fem år, hver med sin egen unikke stemning og reaktioner. Fra de første trin på udstillingsgulvet til de sidste farvel til vores kunder, har hvert øjeblik formet os og vores produkter.

Responsen var ikke bare positiv - den var inspirerende. Jeres begejstring og støtte var drivkraften bag vores fortsatte vækst og udvikling. Vi lyttede opmærksomt til hver eneste kommentar, hver enkelt anbefaling, og brugte dem til at forfine vores produkter. Fra feedback om pasform til ønsker om mere bæredygtige materialer, tog vi hver en detalje til hjerte og lod det forme vores rejse.

Selv da verden blev ramt af pandemien, stoppede vores rejse ikke. Tværtimod brugte vi tiden til at udforske og etablere de helt perfekte pasformer, kvaliteter og sikkerhedsstandarder. Vi fordybede os i vores håndværk og skabte mesterværker bag kulisserne, så vi kunne præsentere jer for produkter, der ikke blot opfyldte, men oversteg jeres forventninger.

Nu, fem år senere, står vi stolte og glade for at præsentere vores fuldt udviklede sortiment af produkter. Hver eneste detalje er blevet omhyggeligt gennemtænkt og udført for at opfylde jeres behov og ønsker. Vi er ikke blot et ridetøjsmærke; vi er jeres ridetøjsmærke.

Tak fordi I har været en del af vores rejse. Vi ser frem til mange flere år med at skabe det bedste ridetøj og -udstyr på markedet, og vi glæder os til at dele denne rejse med jer. Sammen kan vi ride mod en lysere og mere spændende fremtid.

Med kærlighed og taknemmelighed,

GMS-teamet

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres