Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Bestil i dag, så sender vi næste dag hverdag !

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering

Kurv 0

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering.
Der kan ikke købes flere produkter

Varer

Køb ét par tights og få en stævneskjorte med til KUN 200,-

Rabatkoder indtastes ved betaling. Tilføj ordrebemærkninger her.
Total Beløb Gratis

Se Kurv
Levering, moms og rabatkoder beregnes ved kassen

Fra Producent til Trendsetter: GMS's Inspirerende Rejse

Velkommen til GMS – din ultimative destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere og andre heste-interesseret mennesker. Men hvordan er vi nået hertil? Lad os udforske vores bemærkelsesværdige rejse fra at være producenter for andre store virksomheder til at blive pionerer på rideudstyrsmarkedet.

Siden 2018 har vi dedikeret os til at levere førsteklasses produkter af topkvalitet. Dog, startede vores rejse ud som producenter for store rideudstyrsmærker- og brands. Gennem vores rolle som producenter og leverandører spirede tanken om at kreere vores eget brand, idet vi mente, at vores egne, personlige ambitioner strakte sig ud over produktionen af andre virksomheder og brands produkter. Med en målsætning om at være bedst i branchen, startede vores produktudvikling helt fra bunden med vores deltagelse og tilstedeværelse på adskillige messer og udstillinger, hvor vi ikke blot præsenterede vores produkter, men også lyttede og lærte fra vores kunder. Disse erfaringer var uvurderlige, da de gav os indsigt i, hvad der fungerede, og hvad der ikke gjorde det.

 

Med en dybere forståelse for markedet gennem konstruktive kritik og anmeldelser fra kunder, sprang vi ud i begyndelsen på produktionen af vores eget sortiment af rideudstyr og ridetøj. Med dette som startskud på vores produktion kan vi adskille os for mængden og gøre os i stand til at skabe produkter, der var præget af en kombination af  vores innovative vision samt viden og ekspertise gennem vores erfarne team, der besidder over 25 års erfaring inden for tekstil og design, begyndte vi at skabe alt selv –alt fra design til produktion.

Vores produkter er ikke blot resultatet af langvarige markedsovervågning, men også af en dyb indlevelse i det. Vi har som mission at specialisere os i at skabe de bedste produkter til ryttere, herunder sikkerhedsudstyr, stigbøjler og vores Equestrian P ridetøjs-kollektion. Vores produkter og kollektioner kombinerer moderne design, høj kvalitet og pasforme, der passer til alle størrelser og aldre.

Responsen på vores kollektioner har været enestående. Ved udstillinger og messer blev vores stande ikke blot besøgt, men beundret. Vores produkter skilte sig ud ikke kun på grund af deres æstetik, men også på grund af kvalitet og funktionalitet. Det stod klart, at vores tilgang til produktudvikling var rigtig og velfungerende.

Men vores rejse er langt fra slut. Vi vil fortsat forpligte os til at levere produkter af højeste kvalitet med etisk og bæredygtig praksis. Vi bestræber efter at bidrage til menneskers og planetens velbefindende, og samtidig ønsker at gøre vores produkter tilgængelige for alle ryttere ved at opretholde rimelige priser.

Fra producenter til trendsettere har vores rejse været kendetegnet ved passion, engagement og vedholdenhed. Vi er stolte af vores bedrifter indtil videre, men hviler ikke på laurbærrene, men fortsætter med at forfølge vores mål om at levere det bedste til vores kunder.

Vælg GMS, hvor hvert produkt er skabt med omhu, ekspertise og en forkærlighed for at opfylde behovene hos alle ryttere. Oplev forskellen ved at vælge det bedste.

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres