Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Bestil i dag, så sender vi næste dag hverdag !

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering

Kurv 0

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 400 kr fra Gratis Levering.
Der kan ikke købes flere produkter

Varer

Køb ét par tights og få en stævneskjorte med til KUN 200,-

Rabatkoder indtastes ved betaling. Tilføj ordrebemærkninger her.
Total Beløb Gratis

Se Kurv
Levering, moms og rabatkoder beregnes ved kassen

Bæredygtig Ridning: GMS's Rejse mod Miljøvenlige Produkter

Velkommen til GMS, hvor vores lidenskab for ridning møder vores forpligtelse til at bevare vores planet. Vi er stolte af at præsentere vores seneste innovationer: tighte, funktionelle jakker og hættetrøjer, fremstillet af genanvendte materialer, samt vores hættetrøjer, der er lavet af økologisk bomuld. Men vores engagement i bæredygtighed strækker sig langt ud over dette. Lad os dykke ned i vores spændende rejse, vores visioner og hvordan det vil revolutionere både vores produkter og vores miljø. 
I vores stræben efter at være frontløbere inden for bæredygtighed, har vi besluttet at tage et stort skridt og integrere genanvendte materialer i hele vores produktlinje. Dette er ikke kun et skridt mod at reducere vores miljømæssige fodaftryk, men også et udtryk for vores urokkelige engagement i at skabe produkter af uovertruffen kvalitet.

  

Vores tights, funktionelle jakker og hættetrøjer, fremstillet af genanvendte materialer, er levende beviser på denne vision. Disse produkter forener stil, komfort og ydeevne på en måde, der ikke kun gavner rytteren, men også vores planet. Ved at kombinere bæredygtighed med vores ekspertise inden for design og kvalitet, har vi skabt en kollektion, der ikke blot opfylder, men overstiger forventningerne.

Men vores ambitioner stopper ikke her. Vi stræber efter at udvide vores sortiment af bæredygtige produkter. Ved 2025 sigter vi mod at have alle vores stævnetrøjer lavet af genanvendt materiale. Ikke kun fordi det er bedre for miljøet, men også fordi vi har fundet ud af, at kvaliteten faktisk er bedre, hvilket forbedrer rideoplevelsen med en glattere overgang.

Vi er begejstrede for fremtiden og ser frem til at fortsætte vores rejse mod bæredygtighed og innovation. Vi opfordrer dig til at deltage i os på denne spændende rejse og vælge GMS, hvor hver køb er et skridt mod en renere og mere bæredygtig verden.

Sammen kan vi ride mod en fremtid, hvor stil og ansvar går hånd i hånd. Vælg GMS - for dig selv, for rytteren, og for vores planet.

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres